Home   

Contact    
Locatie & praktijkinfo Tarieven & vergoedingen
Mijn profiel    
Samenwerking Links  
Mindfulness aandacht_gerichte cognitieve therapie MBCT  

 

Mindfulness

Aandacht gerichte cognitieve therapie

 

Mindfulness is  bewustzijn van het moment zelf. In deze toestand kun je gevoelens  beter verdragen. Spanningen, stress en zorgen vallen van je af. Er is aandacht en geen reden tot oordelen.

Begeleiding en therapieBedrijfspsychologische zorgEFT relatietherapieMindfulness

b

Een drukke baan? Opgroeiende kinderen? Te moe om goed te slapen? Of altijd te druk? Uitrusten bewaren tot de vakantie? Rust vinden kan ook op een andere manier. Gewoon thuis, met eenvoudige oefeningen, in 15 minuten per dag.

 

Mindfulness training

 

Mindfulness is makkelijk te leren door iedereen!

Onderzoek toont aan dat mindfulness samenhangt met persoonlijk welbevinden. De mindfulness training wordt ook succesvol gebruikt in therapieën voor mensen met stress, depressie of angsten. Ieder oefent thuis ongeveer 15 minuten per dag.

 

De training wordt gegeven in acht bijeenkomsten van twee uur in groepjes van 4 tot 6 personen. Regelmatig start er een workshop  van twee uren, waarin je kan kennismaken met mindfulness. De training van 8 bijeenkomsten kost € 440,= De zorg-verzekering kan soms een deel vergoeden. De training kan ook Individueel gevolgd worden, als therapie.

 

 

Op dit moment worden er geen groepstrainingen en workshops gegeven. Voor individuele training kan u zich wel aanmelden.

 

Aanmelden kan via tinebouman@planet.nl.

 
Esse is een praktijk van psychotherapeut, gz-psycholoog  en arbeids- en organisatiepsycholoog Tine Bouman,  voor psychologische

zorg en bedrijfszorg in de regio Hilversum, Loosdrecht/Wijdemeren, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Bilthoven/De Bilt