Home   

Contact    
Locatie & praktijkinfo Tarieven & vergoedingen
Mijn profiel    
Samenwerking Links  
psycholoog Tine Bouman eerstelijn  

     Profiel & Inspiratie

Begeleiding en therapieBedrijfspsychologische zorgEFT relatietherapieMindfulness

Tine Bouman gz-psycholoog eerste lijn gezondheidszorg

 

Sinds 1996 heb ik een praktijk voor psychotherapie, coaching en loopbaanoriëntatie;  gespecialiseerd in behandeling van stress & burn out, trauma en hechtingsproblemen. Vijf jaar lang heb ik mindfulnessworkshops en –trainingen gegeven.

 

Ik ben psychotherapeut (BIG),   gezondheidszorgpsycholoog (BIG), psychotherapeut en arbeids- en organisatiepsycholoog.

 

Voorheen heb ik onderzoek gedaan naar loopbaanontwikkeling bij de Universiteit Twente en was ik  lid van de Universiteitsraad. Ik heb mij bezig gehouden met personeelsbeleid bij het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. In een eigen bureau voor stressmanagement begeleidde ik mensen met werkstress en burn out, deed organisatieonderzoek en gaf advies over werkstressreductie binnen teams. Ik heb in de afgelopen jaren teams en professionals gecoacht gericht op het verbeteren van samenwerking en persoonlijke kwaliteit.

 

Mijn inspiratie

Mindfulness beoefen ik al jaren zelf. Het heeft me enorm geholpen en me door alle drukke tijden van het combineren van werk en een jong gezin, geloodst. Het werken met cliënten volgens dit principe van ‘vriendelijke aandacht en open contact’ inspireert me dagelijks.

 

Ik ben getrouwd en heb twee opgroeiende kinderen.

 

 

 

Esse is een praktijk van psychotherapeut, gz-psycholoog  en arbeids- en organisatiepsycholoog Tine Bouman,  voor psychotherapie in g-ggz

 en b-ggz en bedrijfszorg in de regio Hilversum, Loosdrecht/Wijdemeren, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Bilthoven/De Bilt