Home   

Contact    
Locatie & praktijkinfo Tarieven & vergoedingen
Mijn profiel    
Samenwerking Links  
psycholoog Hilversum Loosdrecht Bilthoven  

Tarieven & vergoedingen

Bedrijfspsychologische zorgEFT relatietherapieBegeleiding en therapieMindfulness

 

Hebt u psychische klachten en een verwijzing van de huisarts of bedrijfsarts, dan zal in veel gevallen uw zorgverzekering de behandeling (deels) vergoeden. Een behandeling van een aanpassingsstoornis, arbeidsgerelateerde klachten of relatieproblemen wordt door de zorgverzekeraar niet meer vergoed.

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Om uw situatie te bespreken, neem contact op met mij en met uw zorgverzekeraar.   Vindt u het prettig om van te voren te weten wat voor u van toepassing is, bel of mail mij even. Het is ook altijd belangrijk om de vergoeding te checken bij uw zorgverzekeraar.

 

Afzeggen van afspraken en no show:  Graag zo vroeg mogelijk. Bij het afzeggen van een afspraak binnen 24 uren of het niet komen op de gemaakte afspraak breng ik u  € 80,00 in rekening. Bij relatietherapie is dat € 110,00.

Tarief individuele therapie

- per sessie van 60 minuten: € 165,00

 

Tarief bedrijfspsychologische zorg     

- per sessie van 1 uur: € 165,00- intake,  2 uren in 1 of 2 gesprekken: € 300,00

- jobfit onderzoek: € 1050,00

 

Relatietherapie                                         
- per sessie van 1,5 uur: € 180,00


Mocht een afspraak niet door kunnen gaan, dan dient u deze 24 uur van te voren af te zeggen en te verplaatsen. Lukt dat niet dan wordt deze in rekening van de cliënt gebracht.


Esse is een praktijk van psychotherapeut, gz-psycholoog  en arbeids- en organisatiepsycholoog Tine Bouman,  voor psychologische zorg in de gespecialiseerde GG-Z en basis-GGZ en bedrijfszorg in de regio Hilversum, Loosdrecht/Wijdemeren, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Bilthoven/De Bilt